Cumpărare și vânzare imobiliare cu criptomonede - parteneriat Tradesilvania & RE/MAX

Cuprins
  • 1. CONSIDERAȚII GENERALE CUMPĂRARE IMOBILE CRYPTO
  • 2. PARTNERIAT TRADESILVANIA - RE/MAX
  • 3. ROLUL TRADESILVANIA IN TRANZACTIILE DE IMOBILIARE PLATITE IN CRYPTO
  • 3.1. Transferul de valoare fixa cu criptomonede pentru tranzactii RON sau EUR
  • 4. CUMPARARE/VANZARE IMOBILIARE CU CRIPTOMONEDE
  • 5. CONCLUZII PLATI CRYPTO - IMOBILIARE
1. Consideratii generale
Criptomonedele sunt tranzactionate intr-o masura tot mai extinsa in Romania, atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice (4 din 10 romani deja tranzactioneaza crypto conform studiului IPSOS 2022), si in mare masura rezultatul direct al acestui interes este dorinta oamenilor de a simplifica tranzactiile realizate prin criptomonede, inclusiv tranzactii imobilare cu criptomonede. Interesul pentru criptomonede este tot mai mare, iar detinatorii crypto cauta sa plateasca cu crypto in cat mai multe locatii, pentru cat mai multe bunuri sau servicii. In piata imobiliara, specialistii si investitorii sunt tot mai atrasi de ideea de a cumpara si vinde imobile cu crypto atat pentru rapiditatea tranzactiilor cat si din nevoia de balansare a riscurilor dintr-un portofoliu de investitii. Cele doua domenii - investitii si imobiliare - se completeaza din punct de vedere investitional datorita diferentelor majore dintre activele administrate.
In Romania, s-au realizat deja tranzactii imobiliare cu criptomonede in anul 2022 care au permis incasarea valorii unui imobil in crypto( Bitcoin, Ethereum sau Elrond plus alte posibile 52 de criptomonede din platforma Tradesilvania.com). Totusi, nu toți notarii sunt adaptati la realitatea digitală iar variantele alternativele la soluția Tradesilvania se preteaza strict vânzătorilor de tip persoane juridice.
Echipa R&D Tradesilvania a dezvoltat un flux de vanzare-cumparare imobiliare cu criptomonede...
Accesul la articol sectiunea Crypto Club este gratuita cu un cont in platforma Tradesilvania.
Tradesilvania - Crypto Club este rezultatul a peste 5 ani de dezvoltare continua și a unor colaborari stranse cu peste 60.000 de investitori, persoane fizice și juridice, companii listate la bursa, mineri institutionali și societati de investitii.
Crypto Club iti ofera access la resurse educationale crypto premium.