Curs Video GRATUIT de Securitate: Navigheaza cu prudenta in Web3.

Tradesilvania si StakeBorg
Datorita unei colaborari inedite cu StakeBorg, comunitatea Tradesilvania are acces GRATUIT la cel mai nou curs din StakeBorg Academy, SECURITATE - Navigheaza cu prudenta in Web3.

Vezi mai jos linkul de inregistrare si codul special de reducere 100% pentru tine, ca utilizator Tradesilvania.
La fel cum ne protejam banii si alte active de valoare, trebuie sa invatam sa ne protejam si activele digitale. Toti am auzit de cazuri deja clasice de pierdere a accesului la criptomonedele achizitionate, tepe, fraude si investitii pierdute in general. Existenta acestor riscuri este normala intr-o piata emergenta si intr-un domeniu nou, noi trebuie doar sa stim cum sa le evitam si sa ne asiguram ca intelegem la fiecare pas la ce riscuri suntem expusi.
Astazi, detinerea de active digitale a devenit o parte importanta dintr-un portofoliu de investitii.
Protejeaza-le.
Vezi trailerul cursului.
Vezi mai jos cele mai importante aspecte ale cursului in Tradesilvania Crypto Club iar pentru intreg cursul video accesibil 100% GRATUIT pentru tine, foloseste codul afisat in partea de jos a paginii, pe StakeBorg Academy (link mai jos)...
Accesul la articol sectiunea Crypto Club este gratuita cu un cont in platforma Tradesilvania.
Tradesilvania - Crypto Club este rezultatul a peste 5 ani de dezvoltare continua și a unor colaborari stranse cu peste 60.000 de investitori, persoane fizice și juridice, companii listate la bursa, mineri institutionali și societati de investitii.
Crypto Club iti ofera access la resurse educationale crypto premium.