Studiu de caz inregistrare in contabilitate a serviciilor software incasate in criptomonede

Inregistrarea in contabilitate a operatiunilor cu criptomonede a devenit o activitate curenta in decursul ultimilor ani in contextul dezvoltarii industriilor specifice cum ar fi Web 3.0, DeFi, Blockchain, Metaverse, NFTs si altele. Aceasta evolutie a noilor industrii genereaza o nevoie activa de servicii suport precum dezvoltare software, suport juridic, consultanta, project management, marketing, etc. In general, numarul companiilor care aleg sa detina, sa investeasca sau sa foloseasa operational criptomonede, este in crestere.
Aceasta aparitie a activitatilor cu criptomonede, dezvoltare servicii blockchain, vanzare si cumparare de criptomoneda in scop investitional cat si prestarea de servicii platite in crypto, pune presiune pe identificarea unor solutii viabile de facturare si inregistrare contabila a acestor operatiuni. Pentru a clarifica o serie de aspecte contabile ale inregistrarii in contabilitate a operatiunilor cu criptomonede, am dezvoltat un exemplu concret de incasare prin criptomonede a serviciilor software realizate pentru o companie externa...
Accesul la articol sectiunea Crypto Club este gratuita cu un cont de utilizator Companie in platforma Tradesilvania.
Tradesilvania - Crypto Club este rezultatul a peste 5 ani de dezvoltare continua și a unor colaborari stranse cu peste 60.000 de investitori, persoane fizice și juridice, companii listate la bursa, mineri institutionali și societati de investitii.
Crypto Club iti ofera access la resurse educationale crypto premium.